[ad_1]

خلیج فارس: وزیر صنعت ، معدن و تجارت با بیان اینکه قیمت سیمان به حالت قبل از قدرت بازگشته و قیمت آن در بورس به 25000 تن در کیسه رسیده است ، گفت: اقدامات انجام شده در زمان کنترل سیمان قیمت ها در وزارت صنعت و هیچ نظمی وجود نداشت. اخیراً ، اصلاحات ساختاری منجر به تعادل بازار و کاهش قیمت ها شده است.
به گزارش خلیج فارس به نقل از فرارو ، سیدرضا فاطمی امین با تاکید بر اینکه قیمت سیمان فله نیز به 360 تن رسید که همان قیمت سه ماه قبل است ، تاکید کرد: آنچه ما برای کنترل قیمت سیمان انجام دادیم به اصلاح ساختار و مجازات ها ، موارد و همچنین ایجاد فضای روانی قیمت ها به اینجا نرسید ، بنابراین تعادل ایجاد شده در بازار قیمت سیمان را کاهش داد.
وی با تأکید بر اینکه طی دو هفته آینده بر بازار سیمان تمرکز خواهیم کرد ، یادآور شد: طی دو هفته آینده ، همه خرده فروشان و نمایندگان فروش سیمان وارد سیستم معاملات و مبادلات می شوند تا در بورس و میادین عادی شود. دستیابی عاقلانه
سیمان چگونه ارزان می شود؟
علی قنبری ، کارشناس مسائل اقتصادی با اشاره به کاهش قیمت سیمان ، میلگرد و آهن در بازار گفت: با توجه به اینکه قیمت هر محصول در بازار بر اساس مکانیسم عرضه و تقاضا تعیین می شود. ، البته با افزایش عرضه این کالاها ، ما در بازار بوده ایم ، بنابراین این نشان می دهد که اگر مدیریت صحیح اعمال شود و سطح تولید کالا در کشور در شرایط خوبی قرار گیرد ، قیمت بسیاری از محصولات در بازارهای مختلف را می توان کنترل کرد
وی افزود: با افزایش عرضه سیمان در بورس کالا ، قیمت آن از حدود 80 هزار تن به حدود 25 هزار تن کاهش می یابد ، در مورد سایر کالاها نیز این اتفاق می تواند رخ دهد ، به ویژه در مورد محصولات استراتژیک مانند فولاد. “قیمت فولاد طی 10 روز آینده متعادل خواهد شد.
قنبری با اشاره به اینکه کنترل قیمت در بازارهای مختلف نیز پیامدهایی دارد ، گفت: ممنوعیت صادرات سیمان دو هفته است که اجرا می شود و این سیمان صادراتی که این روزها به بازار داخلی تزریق می شود دارای خوبی ها و بدی هایی است. از سوی دیگر ، بازار داخلی از نظر قیمت آرام شده است ، اما درآمدهای ارزی حاصل از صادرات سیمان نیز از بین رفته است و این خود می تواند در آینده مشکلاتی را ایجاد کند ، زیرا در صورت گسترش ممنوعیت صادرات ، کشوری مانند عراق سیمان ایران را می پذیرد سیمان می تواند جایگزین سیمان ایران در سایر کشورها شود و این امر منجر به ضرر در بازارهای صادراتی می شود.
این کارشناس اقتصادی گفت: این امر می تواند همزمان با سایر کالاها اتفاق بیفتد ، بنابراین با برنامه ریزی مناسب باید به افزایش تولید داخلی دست یافت تا هم نیازهای بازار داخلی و هم رشد تولید تامین شود. صادرات را حفظ و افزایش می دهد. درآمدهای ارزی کشور زیرا این روزها کشور به شدت نیازمند افزایش درآمد ارزی است.
وی با اشاره به اینکه برای کنترل بازارهای مختلف ، باید شرایط آرام شود ، افزود: شما نمی توانید انتظار داشته باشید که بازارهای مختلف در مقابل تحولات مختلف اقتصادی و سیاسی آرامش خود را حفظ کنند. بنابراین ، در این زمینه ، احیای برجام بسیار مهم است ، زیرا از یک سو روابط ما با کشورهای جهان عادی می شود و از سوی دیگر ارزهای مسدود شده کشور باز می گردند ، این منجر به نرخ ارز می شود. برای کنترل در بازار بازارها شاهد نوسانات شدید قیمت ها نیستیم.
قنبری گفت: موضوعی که باید همزمان با احیای برجام در دستور کار قرار گیرد ، تصویب FATF در شورای مناسبات است ، اگر برجام را بپذیریم ، اگر هنوز در لیست سیاه FATF هستیم ، نمی توانیم استراتژی اصلی برای کنترل قیمت بازار داشتن ثبات و ثبات اقتصادی است که از طریق دو اقدام ذکر شده در بالا حاصل می شود.