معمار هلموت جان درگذشت ، او ساختمانهای با تکنولوژی بالا – آمریکای شمالی را امضا کرد

[ad_1]

(آنسا) – واشنگتن ، 9 مه – هلمت جان معمار ستاره تابعیت آمریکایی آلمان در ایلینوی درگذشت ، قربانی یک حادثه دوچرخه سواری. او 81 ساله بود.

وی که به خاطر ساخت های شیشه ای و فولادی پست مدرن شناخته می شود ، در سال 1965 از موناکو فارغ التحصیل شد و پس از آن برای تحصیل در م Instituteسسه فناوری ایلینوی به شیکاگو رفت. نام او در دهه 1970 و 1980 هنگامی که ساختمانهایی را در شیکاگو امضا کرد ، از جمله مرکز تامپسون و ترمینال هواپیمایی یونایتد در فرودگاه بین المللی اوهار شروع به ظهور کرد. وی همچنین در طراحی مقر FBI در واشنگتن نقش داشت. همچنین این فرودگاه مونیخ و مرکز سونی در برلین است.

شهردار لوری لایت فوت در توییتر خود یادآوری کرد: “او یکی از معماران بسیار مبتکر بود و تأثیر او در شیکاگو هرگز فراموش نخواهد شد.” (رسیدگی).

تولید مجدد رزرو شده © Copyright ANSA