رسوایی با اندونزی ، آزمایش کووید با استفاده از تامپون های مجدد در فرودگاه – آسیا

[ad_1]

(آنسا) – رم ، 05 مه – سواب بینی کوید شسته شد و دوباره برای آزمایش مسافران در حال پرواز در فرودگاه مدان اندونزی استفاده شد. پنج کارمند یک شرکت دارویی به این اتهام دستگیر شدند و به گفته بی بی سی ، طبق گفته پلیس ، ممکن است حدود 9000 نفر تحت بازرسی با چوب های استفاده مجدد قرار بگیرند. در حال حاضر شرکت دولتی Kimiya Pharma در معرض خطر یک پرونده قضایی بالقوه از سوی مسافران است. طبق بازسازی جاکارتا پست ، حداقل 150 کیت چندین بار برای آزمایش سریع آنتی ژن استفاده شده است ، که باید نتیجه منفی بدهد تا مسافر بتواند طبق اقدامات دولت سوار شود. رسوایی برجسته توسط یک روزنامه محلی ، چشم انداز بهبود گردشگری ، یکی از ارکان اقتصاد اندونزی را تضعیف می کند.

برای پلیس ، این تقلب سیستماتیک از دسامبر در فرودگاه پایتخت ، سوماترا غربی آغاز شد. هفته گذشته پلیس پس از شکایت های فراوان از مسافران در مورد “موارد مثبت کاذب” ، یک مامور مخفی را برای انجام آزمایش فرستاد ، که مثبت بود: همکاران وی با حمله به آزمایشگاه آزمایش ، متوجه شدند که کیت ها دوباره در حال استفاده هستند.

بر اساس گزارش رسانه های محلی ، از 23 شاهد گزارش شده است که بر اساس آن مقامات گمان می کنند که این کلاهبرداری (به ارزش حدود 124 هزار دلار) برای تأمین اعتبار ساخت یک خانه لوکس برای یکی از مظنونان استفاده شده است. شیمی فارما کارمندان درگیر را اخراج کرد ، وعده داد که کنترل های داخلی را تشدید می کند. (رسیدگی).

تولید مجدد رزرو شده © Copyright ANSA