دعوت نامه ای از امام جمعه اهل سنت از شمال عسلویه برای تزریق واکسن تاج

[ad_1]

خلیج فارس: امام جمعه اهل سنت از روستای بهشتی شمال عسلویه از همه مردم به ویژه ساکنان این شهر دعوت کرد تا برای دریافت واکسن تاج به مراکز تزریق واکسن مراجعه کنند.

به گزارش خلیج فارس؛ شیخ ابراهیم صمدی ، امام جمعه اهل سنت در قسمت شمالی روستای چاه مبارک در عسلویه ، هنگام انتشار عکس دریافت واکسن تاج ، از مردم آن شهر و سایر مناطق خواست تا برای واکسیناسیون به مراکز واکسیناسیون مراجعه کنند.

وی از مردم خواست تا به آنچه در مورد واکسن گفته می شود توجه نکنند.

سال گذشته ، شیخ صمدی به اسکن “ماسک بپوشید” پیوست تا با انتشار تصویر نقاب خود ، مردم را به پیروی از دستورالعمل های بهداشتی دعوت کند.

شهر عسلویه یکی از مکان هایی است که ساکنان از واکسن کرونر استقبال نکرده اند.

استاندار بوشهر طی جلسه اخیر در مقر کرونا در استان گفت همکاری مردم در دریافت واکسن تاج در برخی از مناطق استان بوشهر از جمله آسالویه و کنگان مورد نیاز است و همکاری بزرگان و علمای محلی می تواند موثر باشد.

پیش از این جاسم زارعی رئیس شبکه بهداشت و درمان عسلویه گفته بود که سالمندان این شهرستان از این واکسن استقبال نمی کنند و از همه خواست علاوه بر مبارزه با شایعات و جلوگیری از بازنشر پیام هایی با محتوای نادرست ، سالمندان را واکسینه کنند.

جمعه آفتاب ، یکی از امامان کنگان اخیراً به یکی از مراکز واکسیناسیون مراجعه کرده و از مردم خواسته است برای حفظ سلامت خود برای انجام واکسیناسیون به آن مراکز مراجعه کنند.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *