او از کوید می ترسد و به مدت سه ماه در فرودگاه شیکاگو – آمریکای شمالی می ماند

[ad_1]

مانند تام هنکس در فیلم “ترمینال”: مردی از کالیفرنیا به مدت سه ماه در فرودگاه شیکاگو “پنهان” باقی مانده است ، جایی که سه ماه پیش در راه لس آنجلس به آنجا رسید و از ترس مایع نمی خواست از آنجا برود – 19
شیکاگو تریبون گزارش داد ، آدیتیا سینگ 36 ساله در چند ساعت گذشته پس از اینکه مشخص شد وی دارای نشان متعلق به یک کارمند فرودگاه است که وی را از دست داده است ، دستگیر شد.
سینگ در تاریخ 19 اکتبر از لس آنجلس وارد فرودگاه بین المللی اوهار شد و از آن زمان در منطقه محدودی از فرودگاه زندگی می کند ، جایی که به لطف نشان کارمندی که فقدان آن در 26 اکتبر اعلام شد موفق شد در آنجا بماند. در این صورت یافتن غذا برای تهیه غذا در فرودگاه کار دشواری نیست ، اگرچه در این مدت فعالیت ها به دلیل همه گیری کاهش یافته بود.
شنبه گذشته اما دو کارمند شرکت هواپیمایی یونایتد ، که ظاهرا مشکوک بودند ، از سینگ خواستند مدارکی برای اثبات هویت ارائه دهد و در آن زمان مشخص شد که این نشان از او نبوده و مقامات بلافاصله گزارش شدند ، از این رو دستگیری شد.

تولید مجدد رزرو شده © Copyright ANSA